chromacaps

Тялото се нуждае от хром за нормален растеж и здраве. За пациенти, които не са в състояние да получат достатъчно хром в редовната си диета или имат нужда от повече хром, може да са необходими добавки с хром. Те обикновено се приемат през устата, но някои пациенти може да се наложи да ги приемат чрез инжектиране. Хромът помага на тялото ви да използва захарта правилно. Той е необходим и за разграждането на протеини и мазнини.

Липсата на хром може да доведе до нервни проблеми и може да намали способността на организма да използва захарта правилно.

Използва за Chromacaps

Няма достатъчно доказателства, които да покажат, че приемането на хромови добавки подобрява начина, по който тялото ви използва захар (глюкозен толеранс).

Инжекционният хром се дава от или под наблюдението на здравен специалист. Други формуляри са на разположение без рецепта.

За добро здраве е важно да ядете балансирана и разнообразна диета. Следвайте внимателно всички диетични програми, които вашият медицински специалист може да препоръча. За вашите специфични хранителни нужди от витамини и / или минерали, попитайте Вашия медицински специалист за списък с подходящи храни. Ако мислите, че не приемате достатъчно витамини и / или минерали в диетата си, можете да изберете да вземете хранителна добавка.

Хромът се среща в различни храни, включително пивоварна мая, черен дроб, американско сирене и пшеничен зародиш.

Дневното количество необходим хром се определя по няколко различни начина.

Тъй като липсата на хром е рядка, няма RDA или RNI за него. Нормалните дневни препоръчителни количества хром се дефинират по следния начин

Ако приемате диетична добавка без рецепта, внимателно прочетете и спазвайте всички предпазни мерки на етикета. За тези добавки следва да се има предвид следното

Значението на диетата

Уведомете Вашия лекар, ако някога сте имали някаква необичайна или алергична реакция към лекарства в тази група или към други лекарства. Кажете също на вашия медицински специалист, ако имате други видове алергии, като например храни, оцветители, консерванти или животни. За продукти, които не се отпускат с рецепта, внимателно прочетете етикета или съставките на опаковката.

Проблеми при деца не са съобщавани при прием на нормални дневни препоръчвани количества.

Проблеми при по-възрастни хора не са съобщавани при прием на нормални препоръчвани дневни количества.

Особено важно е да получавате достатъчно витамини и минерали, когато забременеете и да продължите да получавате точното количество витамини и минерали през цялата си бременност. Здравословният растеж и развитие на плода зависят от постоянното снабдяване на хранителни вещества от майката. Въпреки това, приемането на големи количества хранителна добавка по време на бременност може да бъде вредно за майката и / или за плода и трябва да се избягва.

Важно е да получавате необходимите количества витамини и минерали, за да може бебето ви да получи необходимите витамини и минерали, за да расте правилно. Въпреки това, приемането на големи количества хранителна добавка по време на кърмене може да бъде вредно за майката и / или бебето и трябва да се избягва.

Въпреки че някои лекарства не трябва да се използват заедно, в други случаи две различни лекарства могат да се използват заедно, дори ако може да се случи взаимодействие. В тези случаи Вашият лекар може да поиска промяна на дозата или може да са необходими други предпазни мерки. Уведомете вашия медицински специалист, ако приемате друго лекарство с рецепта или лекарство без рецепта.

Някои лекарства не трябва да се използват по време или около времето на приемане на храна или хранене на определени видове храна, тъй като могат да се появят взаимодействия. Използването на алкохол или тютюн с определени лекарства също може да предизвика взаимодействия. Обсъдете с вашия медицински специалист употребата на Вашето лекарство с храна, алкохол или тютюн.

Наличието на други медицински проблеми може да повлияе на използването на хранителни добавки в този клас. Уверете се, че информирайте Вашия лекар, ако имате други медицински проблеми, особено

Този раздел осигурява информация за правилното използване на редица продукти, които съдържат добавка за хром. Може да не е специфично за Chromacaps. Моля, прочетете внимателно.

Дозите лекарства в този клас ще бъдат различни за различните пациенти. Следвайте нарежданията на лекаря си или указанията на етикета. Следната информация включва само средните дози на тези лекарства. Ако дозата Ви е различна, не я променяйте, освен ако Вашият лекар не Ви каже да го направите.

Количеството лекарство, което приемате, зависи от здравината на лекарството. Също така, броят на дозите, които приемате всеки ден, времето между дозите и времето, през което приемате лекарството, зависят от медицинския проблем, за който използвате лекарството.

Ако пропуснете доза от това лекарство, приемете го възможно най-скоро. Ако обаче е почти време за следващата Ви доза, пропуснете пропуснатата доза и се върнете към редовния график на дозиране. Не двойни дози.

Ако пропуснете приема на хром за един или повече дни, няма причина за безпокойство, тъй като тя отнема известно време, докато тялото ви стане сериозно ниско в хром. Ако обаче вашият медицински специалист препоръча да вземете хром, опитайте се да запомните да го приемате според указанията ви всеки ден.

Да се ​​пази далеч от деца.

Съхранявайте лекарството в затворен контейнер при стайна температура, далеч от топлина, влага и директна светлина. Пазете от замръзване.

Не дръжте остарялата медицина или лекарството вече не е необходимо.

Не са съобщавани никакви странични ефекти или свръхдози за хром. Въпреки това, попитайте Вашия лекар, ако забележите някакви необичайни ефекти, докато го приемате.

Наличност OTC Над брояча

Преди да използвате Chromacaps

Бременност Категория N Не е класифициран

CSA Schedule N Не е контролирано лекарство

Витаминно-минерална добавка и дефицит фолиева киселина, железен сулфат, Център, ергокалциферол, витамин D2, тиамин, цинк, селен, дризол, хромов пиколинат, Feosol Original, рибофлавин, мултивитамин с минерали,

Правилно използване на хром добавка

Chromacaps странични ефекти

Хромен пиколинат