Грижа за депресията на тийнейджърите – тийнейджърска депресия

В колежа в Минесота педиатрите психиатри и психолози предлагат стационарно и амбулаторно лечение за деца и юноши с депресия. Като родител, ще се включите в лечението и ще научите как ефективно да оказвате подкрепа на детето си.

Разширено диагностициране и лечение

Лечебният екип работи в тясно сътрудничество с Вас и Вашето дете, за да ви предостави широко обучение за управление на депресията. Екипът може да преподава техники за управление на стреса и други инструменти, за да даде възможност на тийнейджъра ви да се справи с депресията. Когато детето ви напусне, можете да се консултирате с лекаря си от родния град, за да коригирате плана за лечение, ако е необходимо.

Екип от специалисти по психично здраве работи с Вас и Вашия тийнейджър, за да поставите цели, да разработите персонализиран план за лечение и да наблюдавате напредъка.

Национално признат опит

Департаментът по психиатрия и психология е една от най-големите психиатрични групи в САЩ. Член на Националната мрежа на мрежата за депресия, Центърът за депресия предлага цялостна оценка и лечение на деца с депресия или биполярно разстройство.