cevi-оферта

Използва се за оферта за Cevi

Терапевтичен клас: хранителен агент

Фармакологичен клас: Витамин С (клас)

Липсата на витамин С може да доведе до състояние, наречено скорбут, което причинява мускулна слабост, подуване и кървене на венците, загуба на зъби и кървене под кожата, както и умора и депресия. Раните също не лекуват лесно. Вашият лекар може да лекува скорбута, като Ви предписва витамин С.

Някои състояния може да увеличат нуждата Ви от витамин С. Те включват

Също така, следните групи хора може да имат недостиг на витамин С

Повишената нужда от витамин С трябва да бъде определена от Вашия медицински специалист.

Витамин С може да се използва за други условия, определени от Вашия лекар.

Значението на диетата

Твърденията, че витамин С е ефективен за предотвратяване на сенилността и обикновена настинка, не са доказани за лечение на астма, някои психични проблеми, рак, втвърдяване на артериите, алергии, очни язви, кръвни съсиреци, заболявания на венците и рани под налягане. Въпреки че витамин С се използва за намаляване на риска от сърдечно-съдово заболяване и някои видове рак, няма достатъчно информация, за да се покаже, че тези приложения са ефективни.

Инжектираният витамин С се дава от или под наблюдението на здравен специалист. Други форми на витамин С се предлагат без рецепта.

След като някое лекарство или хранителна добавка са одобрени за маркетинг за определена употреба, опитът може да покаже, че е полезен и за други медицински проблеми. Въпреки че тези употреби не са включени в етикетирането на продуктите, витамин С се използва при някои пациенти със следните медицински състояния

За добро здраве е важно да ядете балансирана и разнообразна диета. Следвайте внимателно всички диетични програми, които вашият медицински специалист може да препоръча. За вашите специфични хранителни нужди от витамини и / или минерали, попитайте Вашия медицински специалист за списък с подходящи храни. Ако мислите, че не приемате достатъчно витамини и / или минерали в диетата си, можете да изберете да вземете хранителна добавка.

Витамин С се среща в различни храни, включително цитрусови плодове (портокали, лимони, грейпфрут), зелени зеленчуци (чушки, броколи, зеле), домати и картофи. Най-добре е да ядете пресни плодове и зеленчуци, когато е възможно, тъй като съдържат най-много витамини. Хранителната преработка може да унищожи някои от витамините. Например, излагането на въздух, изсушаването, осоляването или готвенето (особено в медните саксии), смилането на пресни зеленчуци или картофено пюре може да намали количеството на витамин С в храните. Замразяването обикновено не води до загуба на витамин С, освен ако храни се съхраняват за много дълго време.

Витамините сами по себе си няма да заместят добрата диета и няма да осигурят енергия. Вашето тяло се нуждае и от други вещества, които се намират в храната, като протеини, минерали, въглехидрати и мазнини. Самите витамини често не могат да работят без наличието на други храни.

Необходимото дневно количество витамин С се определя по няколко различни начина.

Нормалните дневни препоръчителни приема на витамин С обикновено се определят по следния начин

Ако приемате тази диетична добавка без рецепта, внимателно прочетете и спазвайте всички предпазни мерки на етикета. За тази добавка трябва да се има предвид следното

Уведомете Вашия лекар, ако някога сте имали някаква необичайна или алергична реакция към това лекарство или към други лекарства. Също така кажете на вашия медицински специалист, ако имате други видове алергии, като например храни, бои, консерванти или животни. За продукти, които не се отпускат с рецепта, внимателно прочетете етикета или съставките на опаковката.

Проблеми при деца не са съобщавани при прием на нормални дневни препоръчвани количества.

Проблеми при по-възрастни хора не са съобщавани при прием на нормални препоръчвани дневни количества.

Изследванията при жени показват, че това лекарство представлява минимален риск за кърмачето, когато се използва по време на кърмене.

Въпреки че някои лекарства не трябва да се използват заедно, в други случаи две различни лекарства могат да се използват заедно, дори ако може да се случи взаимодействие. В тези случаи Вашият лекар може да поиска промяна на дозата или може да са необходими други предпазни мерки. Когато получавате тази диетична добавка, особено важно е вашият медицински специалист да знае дали приемате някое от изброените по-долу лекарства. Следващите взаимодействия са избрани въз основа на тяхното потенциално значение и не са непременно всеобхватни.

Използването на тази диетична добавка с някое от следните лекарства обикновено не се препоръчва, но в някои случаи може да се наложи. Ако и двете лекарства са предписани заедно, Вашият лекар може да промени дозата или колко често да използвате едно или и двете лекарства.

Използването на тази диетична добавка с някое от следните лекарства може да доведе до повишен риск от някои нежелани реакции, но използването на двете лекарства може да бъде най-доброто лечение за Вас. Ако и двете лекарства са предписани заедно, Вашият лекар може да промени дозата или колко често да използвате едно или и двете лекарства.

Някои лекарства не трябва да се използват по време или около времето на приемане на храна или хранене на определени видове храна, тъй като могат да се появят взаимодействия. Използването на алкохол или тютюн с определени лекарства също може да предизвика взаимодействия. Обсъдете с вашия медицински специалист употребата на Вашето лекарство с храна, алкохол или тютюн.

Наличието на други медицински проблеми може да повлияе на употребата на тази хранителна добавка. Уверете се, че сте уведомили Вашия лекар, ако имате други медицински проблеми, особено

Преди да използвате ценовата оферта

Този раздел осигурява информация за правилното използване на редица продукти, съдържащи аскорбинова киселина. Това може да не е конкретно за Cevi-Bid. Моля, прочетете внимателно.

Дозата на това лекарство ще бъде различна за различните пациенти. Следвайте нарежданията на лекаря си или указанията на етикета. Следната информация включва само средните дози на това лекарство. Ако дозата Ви е различна, не я променяйте, освен ако Вашият лекар не Ви каже да го направите.

Количеството лекарство, което приемате, зависи от здравината на лекарството. Също така, броят на дозите, които приемате всеки ден, времето между дозите и времето, през което приемате лекарството, зависят от медицинския проблем, за който използвате лекарството.

За тези, които приемат оралната течна форма на витамин С

Ако пропуснете доза от това лекарство, приемете го възможно най-скоро. Ако обаче е почти време за следващата Ви доза, пропуснете пропуснатата доза и се върнете към редовния график на дозиране. Не двойни дози.

Ако сте пропуснали да приемате витамин за един или повече дни, няма причина за безпокойство, тъй като отнема известно време, докато тялото Ви се превърне в сериозно ниско съдържание на витамини.

Съхранявайте хранителната добавка в затворен контейнер на стайна температура, далеч от топлина, влага и пряка светлина. Пазете от замръзване.

Да се ​​пази далеч от деца.

Правилно използване на аскорбинова киселина

Не дръжте остарялата медицина или лекарството вече не е необходимо.

Витамин С не се съхранява в тялото. Ако вземете повече, отколкото ви е необходимо, допълнителният витамин С ще премине в урината ви. Много големи дози също могат да повлияят на тестовете за захар при диабетици и на тестове за кръв в изпражненията.

Заедно с необходимите ефекти, лекарството може да причини някои нежелани ефекти. Въпреки че не могат да се появят всички тези нежелани реакции, ако се появят, може да се наложи медицинско обслужване.

Посъветвайте се с Вашия лекар възможно най-скоро, ако възникне някоя от следните нежелани реакции

Възможно е да се появят някои нежелани реакции, които обикновено не се нуждаят от медицинска помощ. Тези нежелани реакции могат да изчезнат по време на лечението, тъй като тялото Ви се адаптира към лекарството. Също така вашият медицински специалист може да ви каже как да предотвратите или намалите някои от тези нежелани реакции. Проверете при Вашия медицински специалист, ако някоя от следните нежелани реакции продължи или е притеснителна или имате някакви въпроси за тях

Други нежелани реакции, които не са изброени, могат да се проявят и при някои пациенти. Ако забележите други ефекти, консултирайте се с Вашия медицински специалист.

Предпазни мерки при използване на офертата на Cevi

Странични ефекти, които предлагат Cevi

Наличност Rx / OTC Rx и / или OTC

Бременност Категория N Не е класифициран

CSA Schedule N Не е контролирано лекарство

Окисляване на урината Витамин С, аскорбинова киселина, Ester-C, Phospha 250 Neutral, калиев фосфат / натриев фосфат

Хранителна добавка мултивитамин, рибено масло, биотин, Lovaza, CoQ10, аскорбинова киселина, калций / витамин d

Скърви Витамин С, аскорбинова киселина, Ester-C, Sunkist Витамин С.

Cevi-Bid (аскорбинова киселина)

 Или се присъединете към групата за поддръжка на Cevi-Bid, за да се свържете с други, които имат подобни интереси.