Cheken: употреби, странични ефекти, взаимодействия и предупреждения

Arryan, Chekan, Chequin, Eugenia chequen, Luma chequen, Mirte, Myrte du Chili, Myrte du Chili Blanc, Myrtus, Myrtus chequen.

Cheken е билка. Изсушените листа и маслото от листата се използват за производство на лекарства; Хората приемат листови препарати за диария, повишена температура, подагра, високо кръвно налягане, задържане на течности и кашлица; Препаратите на листовото масло се използват за намаляване на високите нива на триглицеридите – вид кръвни мазнини.

Ликното масло Cheken може да повлияе на начина, по който тялото разгражда мазнините и може да бъде полезно за понижаване на високите нива на триглицеридите – вид кръвни мазнини.

Недостатъчно доказателство за; кашлица; Високи триглицериди; Диария; Треска; Подагра; Високо кръвно налягане; Други условия. Необходими са повече доказателства, за да се оцени ефективността на cheken за тези употреби.

Няма достатъчно информация, за да се знае дали cheken е безопасно или какви са възможните нежелани реакции. Специални предупреждения и предпазни мерки: Бременност и кърмене: Не се знае достатъчно за употребата на cheken по време на бременност и кърмене. Останете на сигурно място и избягвайте употребата.

Понастоящем нямаме информация за взаимодействията с CHEKEN

Подходящата доза cheken зависи от няколко фактора, като например възрастта, здравето на потребителя и няколко други условия. Понастоящем няма достатъчно научна информация, за да се определи подходящ диапазон от дози за яйцеклетки. Имайте предвид, че природните продукти не винаги са задължително безопасни и дозировката може да е важна. Уверете се, че следвате съответните указания на етикетите на продуктите и се консултирайте с вашия фармацевт, лекар или друг медицински специалист преди употреба.

Препратки

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke С. PDR за растителни лекарства. 1st ed. Montvale, NJ: Медицинска икономическа компания, Inc., 1998.

Естествени лекарства Пълна база данни за потребителите. Вижте пълната професионална версия на природната медицина. Факултет “Терапевтични изследвания 2009”.

Ex. Женшен, витамин С, депресия